Ondersteuningsmaatregelen

Investeren in je bedrijfscultuur is altijd een goede stap die je op de lange termijn altijd terug zal verdienen. Toch is het interessant om ook gebruik te maken van de ondersteuningsmaatregelen die er bestaan om meer uit je cultuurbudget te kunnen halen. Op welke manier kan dat? Via de KMO Portefeuille en via de werkbaarheidscheques.

KMO Portefeuille

 

De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel die ondernemers financiële steun geeft als ze opleiding of advies aankopen bij een geregistreerde dienstverlener. Amazing Cultures is geregistreerd als dienstverlener bij de KMO Portefeuille, zowel voor strategisch advies als voor opleidingen.

Ontdek hier voor welke zaken je gebruik kan maken van de KMO Portefeuille.

Werkbaarheidscheques

 

De werkbaarheidcheque is een (Vlaamse) overheidsmaatregel om tot 9.000EUR (ex. btw) aan ondersteuning te ontvangen voor investeringen om de werksituatie van medewerkers te verbeteren. Amazing Cultures is een erkend dienstverlener bij het Dienst Werk & Sociale Economie. De initiatieven die Amazing Cultures neemt om de werkbaarheid in jouw organisatie te verbeteren vallen dus onder deze steunmaatregel.

Kom meer te weten over de werkbaarheidscheques.